Wood You

JUL Housing | Wood You

Ontdek Wood You, een flexibele en luxueuze huisvestingsoplossing van JUL Housing in hartje Geel. Speciaal ontworpen om tijdelijk buitenlandse werknemers op te vangen. Ervaar een comfortabel verblijf in moderne woningen.

Urban Loft

JUL Housing | Urban Loft

Ontdek Urban Loft, een flexibele en luxueuze huisvestingsoplossing van JUL Housing in hartje Geel. Speciaal ontworpen om tijdelijk buitenlandse werknemers op te vangen. Ervaar een comfortabel verblijf in moderne woningen.

Treasures all over the world

JUL Housing

Treasures all over the World | Ontdek de flexibele en luxueuze huisvestingsoplossingen van JUL Housing in Geel, speciaal ontworpen voor tijdelijke buitenlandse werknemers. Ervaar een comfortabel verblijf in moderne woningen.

Sunset Colours

JUL Housing | Sunset Colours

Ontdek Sunset Colours, een flexibele en luxueuze huisvestingsoplossing van JUL Housing in hartje Geel. Speciaal ontworpen om tijdelijk buitenlandse werknemers op te vangen. Ervaar een comfortabel verblijf in moderne woningen.

Summer House

JUL Housing | Summer House

Ontdek Summer House, een flexibele en luxueuze huisvestingsoplossing van JUL Housing in hartje Geel. Speciaal ontworpen om tijdelijk buitenlandse werknemers op te vangen. Ervaar een comfortabel verblijf in moderne woningen.

Refined Design

Refined 5909 web

Ontdek Refined Design, een flexibele en luxueuze huisvestingsoplossing van JUL Housing in hartje Geel. Speciaal ontworpen om tijdelijk buitenlandse werknemers op te vangen. Ervaar een comfortabel verblijf in moderne woningen.

Perfect Imperfections

JUL Housing | De oplossing om tijdelijk buitenlandse werknemers op te vangen in hatrtje Geel

Ontdek Perfect Imperfections, een flexibele en luxueuze huisvestingsoplossing van JUL Housing in hartje Geel. Speciaal ontworpen om tijdelijk buitenlandse werknemers op te vangen. Ervaar een comfortabel verblijf in moderne woningen.

Soft Green

Jul Housing | Soft Green

Ontdek Soft Green, een flexibele en luxueuze huisvestingsoplossing van JUL Housing in hartje Geel. Speciaal ontworpen om tijdelijk buitenlandse werknemers op te vangen. Ervaar een comfortabel verblijf in moderne woningen.

Daydreaming

JUL Housing | Tijdelijke woonoplossing in hartje Geel

Ontdek Daydreaming, een flexibele en luxueuze huisvestingsoplossing van JUL Housing in hartje Geel. Speciaal ontworpen om tijdelijk buitenlandse werknemers op te vangen. Ervaar een comfortabel verblijf in moderne woningen.